Snickare Nässjö

Allt inom bygg & snickeri

Varmt välkommen till LC-Bygg AB!

Behöver du hjälp av en snickare i Nässjö med omnejd? Är du i behov av en renovering, ett nytt tak eller kanske nya fönster? Oavsett vilken typ av hjälp du behöver är du välkommen till oss på LC-Bygg AB. Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda ett brett utbud av byggtjänster. Sedan är vi också flexibla och lyhörda för eventuella önskemål och behov. Arbetet anpassas alltid för att du som kund ska få den hjälpen som just du behöver. Vi utgår från Anneberg men är också aktiva i Nässjö och i dess omnejd.

Om oss

LC-Bygg AB är ett tryggt val av byggfirma, av oss kommer du få hjälpen du är i behov av. Vår kompetens är omfattande och inom företaget finns över 15 års erfarenhet. Med arbetet utgår vi från Anneberg men är aktiva i hela dess omnejd, bland annat Nässjö.

Vi är dina experter på bygg och snickeri!

Snickare Nässjö

Små & stora uppdrag

Vi åtar oss både små och stora uppdrag inom branschen. Vårt fokus ligger inte på uppdragets storlek utan vi lägger vikten vid att alltid leverera en perfekt slutprodukt.

Alltid nöjda kunder

Genom en kombination av engagerat arbete och en god service ser vi till att våra kunder alltid blir nöjda. Anlitar du oss kommer vi göra allt i vår makt för att du ska bli helt nöjd. 

Snickare Nässjö

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi på LC-Bygg AB erbjuder ett brett tjänsteutbud, vi arbetar med det mesta inom bygg och snickeri. Kunskap och erfarenhet i kombination med rätt verktyg och materialkännedom gör att vi kan erbjuda kvalitativt arbete till våra kunder.

Snickare

Till oss kan du vända dig när du är i behov av hjälp med bygg och snickeri. Som snickare har vi en bred kompetens och kan därmed åta oss många olika uppdrag, små som stora. Vid de arbeten som involverar övriga områden, exempelvis VVS och el, tar vi in underleverantörer. Vi tar in den hjälpen som krävs för att kunna fullfölja projektet, vi lämnar aldrig ett arbete halvdant. 

Kontakta oss

Tveka inte på kontakta oss ifall ni har några frågor eller funderingar. Ta även kontakt med oss ifall du vill få en kostnadsfri offert.

LC-Bygg AB

TOMTEBERGSVÄGEN 25, 571 71 Anneberg

073-404 98 00

lcbyggab@gmail.com

Snickare Nässjö

Välkommen till oss på LS-Bygg AB när du behöver hjälp med renovering, tak, dörrar eller något annat inom bygg och snickeri. Våra snickare finns här för att hjälpa dig i Nässjö med omnejd!

Snickare Nässjö